Guest Chef Project | Καρπαθιωτάκης Σταύρος
Ο private and consulting chef Σταύρος Καρπαθιωτάκης, "έφερε" στην κουζίνα του Thigaterra τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.
Βασισμένος στις πρώτες ύλες του τόπου μας και τα προϊόντα του παντοπωλείου μας, δημιούργησε με αγάπη και μεράκι πιάτα τα οποία ενθουσίασαν τους επισκέπτες του εστιατορίου μας.
Τα προϊόντα από το ThigaterraDeli τα προϊόντα του παντοπωλείου μας είναι από πιστοποιημένες βιολογικές καθώς και βραβευμένες οικοτεχνικές μονάδες, συλλόγους γυναικών, αγροτικούς συνεταιρισμούς, αλλά και μικροκαλλιεργητές.
Η φιλοσοφία του σεφ Σταύρου Καρπαθιωτάκη και της ομάδας μας χάρισαν μία άκρως γευστική γαστρονομική βραδιά!