Βραδιές γευσιγνωσίας κρασιού: Thalassinos microwinery
Μια δράση για την ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα.
Το Thalassinos Microwinery βρίσκεται στη Φοινικιά Ηρακλείου.
Δημιουργήθηκε από το όραμα δύο νέων ανθρώπων του Ισίδωρου και της Βιργινίας που ενώνοντας την κοινή τους αγάπη για το κρασί ανέλαβαν να συνεχίσουν την ιστορία της οικογένειας στην αμπελοκαλλιέργεια.
Με ανήσυχο πνεύμα και χωρίς συμβιβασμούς, παράγουν φυσικά κρασιά από τοπικές και διεθνείς ποικιλίες, με ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, συνδυάζοντας μοντέρνες και παραδοσιακές τεχνικές οινοποίησης και ακολουθώντας τις αρχές της βιοδυναμικής και φυσικής καλλιέργειας.
Η πλειοψηφία των εργασιών γίνεται χειρωνακτικά, με ελάχιστη χρήση ενέργειας έχοντας σαν στόχο χαμηλότερο ενεργειακό αποτύπωμα.